Kloakmester med mange års erfaring udfører kloakering

Skal du have et nyt kloaksystem, eller måske have repareret det gamle? Hos Brdr. Sand I/S udføres kloakarbejde af en autoriseret kloakmester. Vi er beliggende i Løkken og Brønderslev, men kører i hele Nordjylland. Vi udfører både kloakering af sommerhusområder, på ejendomme og meget andet. Fejl på kloakinstallationer kan medføre omfattende skader, hvorfor lovgivningen kræver, at det udføre af en kloakmester.

Vi er en autoriseret kloakmester med mange års erfaring, og derfor kan du være sikker på, at vi kan levere et stykke professionelt arbejde med et stærkt og holdbart resultat, uanset om der er tale om kloakering eller noget helt andet kloakarbejde.

Hvad koster kloakering?

Pris på kloakering varierer, alt efter hvor omfattende et projekt, der er tale om. Men vi kan love dig for, at vores kloakmester altid finder frem til den bedst mulige pris, der passer dig og dine behov.

Grunder vores store erfaring og knowhow inden for området bidrager vi også gerne med bistand og rådgivning i forbindelse med planlægningen af et projekt.

Og det er uanset hvor lille eller stort, det måtte være. Vi har som kloakmester været involveret i adskillige projekter gennem tiden, hvorfor vi kan vejlede dig til den optimale løsning, hvor eventuelle faldgruber er luget ud.

Kontakt os og hør mere om hvad vores kloakmester kan tilbyde

Hvis du har brug for mere information om vores priser eller hvad vores kloakmester tilbyder inden for kloakering og andet kloakservice, skal du ikke tøve med at kontakte os til en uforpligtende snak.

Kontakt Brønderslev-afdelingen

Telefon 98 88 71 83

E-mail john@brdrsand.dk

Kontakt Løkken-afdelingen

Telefon 98 99 12 28

E-mail bo@brdrsand.dk

Kontakt Brdr. Sand I/S

Brønderslev-afdelingen

Lærkevej 30, 9700 Tlf.: 98 88 71 83​

Løkken-afdelingen

Industrivej 7, 9480 Tlf.: 98 99 12 28

Vi udfører opgaver som bl.a.:

  • Sand-/jordkørsel og gravearbejde
  • Alle opgaver med kran
  • Nedbrydnings- og anlægsarbejde
  • Grusning af veje
  • Drænarbejde
  • Udlejning af containere
  • Levering af strandsand
  • Transport af badehuse til Løkken og Blokhus Strand

Brdr. Sand I/S

Lærkevej 30

9700 Brønderslev

​CVR: 29706395

Kontakt​

Telefon Brønderslev: 98 88​ 71 83

Telefon Løkken: 9​8 99 12 28​

Entreprenør og vognmand for private og erhverv