Anlægsgartner udfører alle former for anlægsarbejde

​Brdr. Sand er et firma med en bred vifte af kompetencer, og vi har især mange opgaver som anlægsgartner for både erhverv og private i området ved Brønderslev, Pandrup og Løkken.

​Så hvis du leder efter en alsidig anlægsgartner til løsning af en opgave for din virksomhed eller hjemme i privaten, så ring til os.​

Hvilket anlægsarbejde kan vi udføre?

​​Vores ekspertise som anlægsgartner spænder vidt, og vi kan tilbyde aftaler inden for såvel nyanlæg som vedligeholdelse og pleje af eksisterende grønne arealer.

​Vi kan både forestå græsslåning, beskæring, hækklipning med videre., men vores dygtige medarbejdere kan ligeledes anlægge en helt ny græsplæne eller en flot have tilpasset dine ønsker.

​I forbindelse med vedligehold og pleje kan vi tilbyde serviceaftaler, hvor vi fast står for arbejdet, så du ikke behøver at ringe til en anlægsgartner, hver gang græsset trænger til en slåning.

Få et uforpligtende tilbud fra din anlægsgartner

Såfremt du ønsker at høre mere om vores anlægsarbejde, er du velkommen til at kontakte vores anlægsgartner på telefon 98 88 71 83 (Brønderslev-afdeling) eller 98 99 12 28 (Løkken-afdeling).

Her giver vi også gerne et uforpligtende tilbud på din opgave.