Badehus på stranden i Løkken og Blokhus

Badehus

I Hjørring Kommune har man mulighed for at stille et badehus op på Løkken Strand, der også kaldes for Den Hvide By. 

Her hos Brdr. Sand hjælper vi med transport af badehuset til og fra stranden, og vi tilbyder opbevaring af badehuset i vinterperioden. Vi servicerer primært kunder fra Løkken, Brønderslev, Blokhus og resten af Nordjylland.

​Et badehus i Løkken er meget mere end et blåt og hvidt skur. Det giver dig mulighed for at nyde de skønne sommeraftener med dem, du holder allermest af, samtidig med at det æstetiske udtryk er så fint.

Fra midt i maj bør alle de hvide badehuse stå klar til at byde sommeren velkommen. I slutningen af september køres de hjem fra deres sommer på stranden​. Denne kørsel til og fra Blokhus står vi gerne for.​

​Hvad koster et badehus i Løkken?

Den eksakte pris på et badehus i Løkken afhænger af forskellige ting. For at du kan få et af de hvide huse på stranden, kræver det, at du lejer standretten af kommunen og efterfølgende selv anskaffer dig et badehus. Disse huse er dog populære, og derfor går husene ofte i arv fra generation til generation. 

​Hos vores vognmandsfirma vægter vi altid høj kvalitet og god service. Du kan derfor trygt lade os stå for transporten af dit strandhus, da vi garanterer dig en professionel kørsel fra A til B. 

Vores priser er altid konkurrencedygtige, og vi sørger for at give dig en så billig pris som muligt. ​

Kontakt os, og få et gratis tilbud

Har du brug for et tilbud på kørsel af badehuse eller opbevaring her af, så giv os gerne et kald med det samme. Du kan ringe på telefon 98 99 12 28, så aftaler vi nærmere.

​Vi sætter en ære i flyting og opbevaring af badehuse, og vi glæder os til at hjælpe dig.