Containerudlejning Løkken, Blokhus, Brønderslev og Hjørring

Befinder du dig i Nordjylland, og er du på udkig efter containerudlejning? 

​Så kan du med fordel kigge nærmere her på siden. Hos Brdr. Sand I/S i Løkken og Brønderslev finder du kompetente medarbejdere med ekspertise inden for flere forskellige områder. 

​Vi har mange års erfaring med containerudlejning og nyder at rådgive vores kunder med den viden, vi har. Skal du bruge en container til et projekt, skal du ikke tvivle på at spørge os til råds omkring containerstørrelser og meget andet.

​Hos os er høj kvalitet og god service i højsædet ved containerudlejning, og vi gør alt for, at vores kunder opnår det bedste resultat. 

​Derudover har vi nogle af markedets bedste priser. Der medfølger altså mange fordele ved at vælge os som samarbejdspartner.

​Mange forskellige former for containerudlejning

Hos os har du mulighed for at leje forskellige typer af containere, alt efter hvad du skal bruge dem til. Vi tilbyder både store og små, åbne og lukkede containere, så der er en til ethvert projekt. Vi udlejer selvfølgelig både til private og erhverv.

En container kan bruges til flere forskellige formål. Står du eksempelvis over for et stort byggeprojekt, eller mangler du opbevaringsplads, så kan du med fordel benytte dig af containerudlejning hos os. 

​Leje af container kan variere i tid, således at du kan leje i præcis så lang tid, som du har behov for.

Containerudlejning

Kontakt os for mere information om udlejning af containere

Vil du benytte dig af vores containerudlejning, kan du med fordel kontakte os. Vi har et stort udvalg af containere i mange størrelser, som fås både åbne og lukkede. Vi garanterer attraktive priser, høj kvalitet og god service.

​Kontakt Brønderslev-afdelingen

Telefon 98 88 71 83
E-mail john@brdrsand.dk

Kontakt Løkken-afdelingen

Telefon 98 99 12 28
E-mail bo@brdrsand.dk

Kontakt os og hør mere