Nedsivningsanlæg i Løkken, Brønderslev, Hjørring og Blokhus

Nedsivningsanlæg

Nedsivningsanlæg kan være løsningen til dig

Hvis du bor uden for et kloakeret område, kan det være en fordel at få etableret et nedsivningsanlæg, som kan rense spildevandet. Hos Brdr. Sand I/S finder du ekspertise på netop dette område, da vi er autoriseret kloakmester.

Vi befinder os i Løkken og Brønderslev, men kører i hele Nordjylland. Så mangler du hjælp i dette område, kan du kontakte os med det samme. Vi har meget erfaring inden for nedsivningsanlæg og har gennem tiden opnået gode kompetencer til forskellige opgaver.​

På baggrund af vores mange års erfaring, nyder vi at rådgive dig, ligegyldigt hvilke ønsker du har. Ønsker du eksempelvis at få etableret et nedsivningsanlæg, skal du ansøge om dette.

​Vi hjælper dig igennem denne ansøgningsproces, fordi vi har styr på, hvilke krav der stilles til sådan en ansøgning.

Hvad koster nedsivningsanlæg?

Prisen på et nedsivningsanlæg kan variere, men som udgangspunkt er det en forholdsvis billig løsning. Prisen afhænger af, hvor store udgifterne til eksempelvis rørarbejde er, hvilket kan variere fra område til område. Tøv dog ej med at kontakte os og få en god pris.​

Vi kan blandt andet hjælpe dig med etablering af sivedræn, så du kan rense spildevandet i området. ​Anlægget udnytter, at jorden kan virke som en slags filter, der renser spildevand og regnvand på vej ned gennem jordlagene - og før det når ned til grundvandet. Det er typisk i sommerhusområder, der foretages en etablering af nedsivningsanlæg.

Ring til os for at høre mere om vores ydelser og priser

Har du brug for hjælp til at få etableret et nedsivningsanlæg, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har stor erfaring og står klar til at hjælpe og rådgive dig med vores gode kompetencer.

​Kontakt Brønderslev-afdelingen

Telefon 98 88 71 83
E-mail john@brdrsand.dk

​Kontakt Løkken-afdelingen

Telefon 98 99 12 28
E-mail bo@brdrsand.dk

Kontakt os for en god aftale