Autoriseret Kloakmester til Løkken, Brønderslev, Blokhus og Hjørring

Har du brug for en professionel kloakmester i Løkken, Brønderslev, Hjørring eller et andet sted i Nordjylland? Så tag fat i os allerede i dag. 

Som autoriseret kloakmester, professionel entreprenør og vognmand kan vi helt sikkert hjælpe dig, uanset om det gælder en større eller mindre opgave. 

Kloakmester i Nordjylland

Vi udfører kloakering og meget andet kloakarbejde

Vi udfører en bred vifte af kloakarbejde heriblandt:

Meget kloakarbejde kræver, at man som kloakmester er autoriseret til at udføre opgaven. Fejl på kloakinstallationer kan nemlig medføre omfattende skader, hvorfor lovgivningen kræver, at det udføres af en autoriseret fagmand.

​Brdr. Sand er autoriseret kloakmester med mange år på bagen, og derfor kan du være sikker på, at vi kan levere et stykke professionelt arbejde med et stærkt og holdbart resultat.

Vi kører blandt andet i Brønderslev, Løkken, Blokhus og omegn.

Kontakt os for en god aftale

Rådgivning fra en erfaren kloakmester

Grundet vores store erfaring og knowhow indenfor området, bidrager vi også gerne med bistand og rådgivning i forbindelse med planlægningen af et projekt – stort som småt.

Vi har som kloakmester været involveret i adskillige projekter gennem tiden, og har også erfaring som entreprenør hvorfor vi kan vejlede dig til den optimale løsning, hvor eventuelle faldgruber er luget ud.

Har du brug for en professionel kloakmester? Så kontakt os

Har du brug for en autoriseret kloakmester til at udføre en opgave, eller til at hjælpe med rådgivning eller andet? Så kontakt Brdr. Sand allerede i dag og lad os hjælpe dig. 

Det kan også være du har brug for mere information om, hvad vi kan tilbyde inden for kloakering og generel kloakarbejde? Uanset er du altid velkommen til at kontakte os. 

Ring til Brønderslev-afdelingen på 98 88 71 83.

Du er også velkommen til at ringe til vores afdeling i Løkken på 98 99 12 28.

Vi står klar til at hjælpe dig med dit projekt!

Kloakmester