​Jordarbejde udføres af kompetente entreprenører

Hos Brdr. Sand I/S kan du finde hjælp til mange former for gravearbejde. Vi er beliggende i Løkken og Brønderslev, Blokhus men kører i hele Nordjylland. Så er du i gang med et projekt med forskellige former for jordarbejde, så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi har meget erfaring med forskellige former for gravearbejde og tilbyder flere forskellige maskiner til disse opgaver.

Vi har stort fokus på god kundeservice og fordelagtige priser, men går aldrig på kompromis med kvaliteten af det udførte jordarbejde. Hos os finder du altså kompetente entreprenører, som kan udføre alverdens opgaver, og som har helt styr på, hvilke maskiner der skal bruges.

Vi har alle de rette maskiner til jordarbejde

Vi står klar med det rette professionelle udstyr til at klare alle former for jordarbejde, som du ønsker at få udført. 

Vi kan blandt andet tilbyde:

  • Gravemaskiner
  • Gummigeder
  • Rendegravere
  • Minidumpere
  • Hydrauliske hamre

Vi kan selvfølgelig også hjælpe med andet end jordarbejde. Skal du eksempelvis have gravet ledninger ned eller have udgravet til omfangsdræn, så står vi klar med de rette maskiner og de rigtige kompetencer. 

Vi har både store og små gravemaskiner, så vi kan hjælpe med både små og mere omfangsrige opgaver. Så hvad end du mangler hjælp til udgravning til kælder, fundamenter til parcelhuse eller andet jordarbejde, så kan vi hjælpe dig.​

​Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på jordarbejde

Lyder ovenstående som noget for dig, så kan du kontakte os allerede i dag for at høre mere om jordarbejde. Vores maskiner og kompetente medarbejdere giver dig mulighed for at få hjælp til alverdens graveopgaver. Vi garanterer høj kvalitet, god service og en god pris.

​Kontakt Brønderslev-afdelingen

Telefon 98 88 71 83
E-mail john@brdrsand.dk

Kontakt Løkken-afdelingen

Telefon 98 99 12 28
E-mail bo@brdrsand.dk

Kontakt os og hør mere