Professionel vognmand i Løkken, Brønderslev, Blokhus og Hjørring

Har du brug for en professionel vognmand i eller omkring Løkken, Brønderslev, Hjørring eller et andet sted i Nordjylland?

Så kontakt os hos Brdr. Sand allerede i dag og hør mere om hvordan vi kan hjælpe dig med en god aftale. 

Vi har mange års erfaring både som vognmand, entreprenør og kloakmester og har derfor en bred erfaring og viden, hvilket gør at vi kan løse utrolig mange opgaver og arbejde utrolig fleksibelt. 

Som din samarbejdspartner, kan du altid forvente at vi overholder aftalte betingelser og leveringstider nøje. Vi vægter altid kvalitet og god service utrolig højt, for at du får den bedste oplevelse. 

Vognmand der klarer de fleste opgaver

Hos Brdr. Sand er vi fleksible og det betyder, at vi kan hjælpe med stort set alle vognmandsopgaver, små som store opgaver.

Noget af det arbejde vi jævnligt udfører er følgende:

Vi udlejer også containere, heriblandt både åbne og lukkede i forskellige størrelser f.eks. til have- og byggeprojekter. 

Kontakt os for en god aftale

vognmand-loekken-broenderslev-hjoerring-nordjylland

Har du brug for en erfaren vognmand? Så kontakt os i dag

Skal du bruge en professionel vognmand? Uanset om du har brug for en vognmand til kørsel med sand, grus, sten eller skærver, eller måske kranopgaver samt levering og afhentning af lejet container? Så kan vi sørge for sikker og effektiv udførsel.​​

Kontakt os allerede i dag og lad os høre mere om hvad du skal have udført, så kan vi lave en god aftale. Vi er skarpe og konkurrencedygtige på priserne.

Kontakt Brønderslev-afdelingen

Telefon 98 88 71 83
E-mail john@brdrsand.dk

Kontakt Løkken-afdelingen

Telefon 98 99 12 28
E-mail bo@brdrsand.dk

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med dit projekt!