Nedgravning af dræn for private, erhverv og offentlige institutioner

Hos Brdr. Sand I/S finder du en autoriseret kloakmester, som har mange års erfaring med blandt andet nedgravning af dræn. Vi er beliggende i Løkken og Brønderslev, men kører i hele Nordjylland. 

Vi står klar til at hjælpe dig med alverdens opgaver og har gode kompetencer på mange områder. Vi udfører drænarbejde for private, erhverv og offentlige institutioner, så lyder dette som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Grundet vores mange erfaringer er du garanteret at få leveret et professionelt stykke arbejde, når det kommer til nedgravning af dræn. Vi skaber solide og holdbare resultater af høj kvalitet. Vi nyder samtidig at rådgive og hjælpe vores kunder i forbindelse med planlægning af små som store projekter.

Vi tilbyder nedgravning af dræn flere forskellige steder

Hos Brdr. Sand kan vi hjælpe med drænarbejde ved bygninger samt markdræn, så hvad end du ønsker dræning af mark eller af helårs- og sommerhusgrunde, så kan vi hjælpe dig. Vi har gode kompetencer og leverer altid et grundigt stykke arbejde.​

Nedgravning af dræn kræver korrekt projektering og det rette valg af materialer, som afhænger af, hvilken jordtype der arbejdes i. Derudover kræver det en omhyggelig udførsel i marken eller ved den pågældende bygning. Alt dette er du garanteret med os som din samarbejdspartner. Hos os er god service, høj kvalitet og gode priser i højsædet.

Kontakt os for aftale om drænarbejde

Leder du efter hjælp til nedgravning af dræn, så står vi klar til at hjælpe dig. Grundet vores årelange erfaringer er vi nogle af de mest kompetente på markedet, og du er derfor garanteret et godt resultat. Lyder dette som noget for dig, skal du ikke tøve med at kontakte os.

Kontakt Brønderslev-afdelingen

Telefon 98 88 71 83

E-mail john@brdrsand.dk

Kontakt Løkken-afdelingen

Telefon 98 99 12 28

E-mail bo@brdrsand.dk

Kontakt Brdr. Sand I/S

Brønderslev-afdelingen

Lærkevej 30, 9700 Tlf.: 98 88 71 83​

Løkken-afdelingen

Industrivej 7, 9480 Tlf.: 98 99 12 28

Vi udfører opgaver som bl.a.:

  • Sand-/jordkørsel og gravearbejde
  • Alle opgaver med kran
  • Nedbrydnings- og anlægsarbejde
  • Grusning af veje
  • Drænarbejde
  • Udlejning af containere
  • Levering af strandsand
  • Transport af badehuse til Løkken og Blokhus Strand

Brdr. Sand I/S

Lærkevej 30

9700 Brønderslev

​CVR: 29706395

Kontakt​

Telefon Brønderslev: 98 88​ 71 83

Telefon Løkken: 9​8 99 12 28​

Entreprenør og vognmand for private og erhverv